Skip to main content

Badkamers Roermond

De ruimte waarin je jezelf klaar maakt om aan een dag te beginnen is belangrijk om die dag goed van start te kunnen gaan.

Het liefst wil je dat je huis voorzien is van een badkamer met alle vereisten die voor jou of jullie belangrijk zijn. Wat er precies belangrijk is aan een badkamer kun je zelf ervaren. Ontdek zelf je ideale badkamer in Roermond bij Sieben Roermond. Onze showroom biedt tal van badkamers in verschillende stijlen. Door er zelf in te staan ontdek je welke badkamer bij jou past. Zo niet, dan helpen onze specialisten je op weg.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Badkamer kopen

Het besluit is gemaakt om een badkamer te kopen. Maar waar begin je?

Waarschijnlijk herken je het gevoel dat er enorm veel op je afkomt en de vele beschikbare mogelijkheden maken de keuze niet eenvoudiger. Allereerst bestaan er hartstikke veel verschillende stijlen waarin een badkamer kan worden opgeleverd. Van een luxe uitvoering tot een landelijke badkamer en van een industrieel design tot een badkamer op maat. Het beste advies wat wij kunnen geven; dompel jezelf onder in de badkamers. Wanneer je fysiek aanwezig bent in onze showroom kun je ervaren waar je voorkeur ligt.

Landelijke badkamer

Industriële badkamer

Luxe badkamer

Badkamer op maat

Jouw favoriete badkamer stijl gekozen? Kom hem bekijken in de showroom.

Nu is het tijd om een ontwerp af te gaan stemmen en een standaard badkamer om te toveren tot jouw ideale badkamer. De mogelijkheden om je eigen tint aan een badkamer toe te voegen geven ruimte om een badkamer te kopen die als thuis gaat voelen. Sieben Roermond heeft een breed scala aan badkameronderdelen waarmee dat kan.

Bezoek onze showroom!

Verwarming

Douche

Meubels

Bad

Toilet

Wastafel

Spiegel

Wandpanelen

De kosten van een badkamer

Niet onbelangrijk om mee te nemen in het proces voor een nieuwe badkamer zijn de kosten van een badkamer.

Het is natuurlijk niet eenvoudig een vaste prijs te hanteren. Iedere badkamer is uniek en de prijs zal daarom ook uniek zijn. Waar de ene badkamer voorzien is van alle nieuwste snufjes en de duurste onderdelen bevat, is de andere badkamer strak en eenvoudig ingericht. Wel kunnen we een aantal belangrijke onderdelen benoemen waarmee je rekening kunt houden.

Kosten voor het verbouwen van een badkamer

Het verbouwen van een bestaande badkamer of een badkamer renovatie brengt een ander soort kosten met zich mee. Dit hangt sterk af van de staat van de huidige badkamer. Wanneer de oude badkamer volledig uit de woning moet en niet meer in herstelbare staat is zullen deze kosten hoger zijn. Ook extra’s zoals het vernieuwen van leidingen, badkamerradiatoren en badkamermeubels kan zorgen voor hogere kosten. Kortom hangen de kosten voor het verbouwen of renoveren van een badkamer af van de huidige staat en de gewenste staat.

Kosten voor een nieuwe badkamer

Wanneer je voor een volledig nieuwe badkamer gaat komen er andere kosten kijken dan wanneer je een badkamer gaat renoveren. De voornaamste kosten van een nieuwe badkamer bestaan uit drie onderdelen, namelijk: de grootte van de ruimte, de onderdelen die in de badkamer verwerkt worden en de mate van luxe en afwerking.

Bij Sieben Roermond denken we graag met je mee. Zo kan je ideale badkamer worden gerealiseerd tegen een eerlijke prijs en weet je precies waar je aan toe bent.

Reserveer een moment met een van onze specialisten >

Bezoek onze badkamerwinkel in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Je kunt bij ons terecht voor badkamers en tegels  in Roermond. Daarnaast zijn we ook te vinden in Kerkrade en Heerlen, waardoor we door de jaren heen uitgegroeid zijn tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair– en bouwwereld. Dankzij ons eigen wagenpark kan je badkamer thuis geleverd worden vanuit Roermond.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Aarzel niet om contact  op te nemen.