Skip to main content

Badkamer kraan

Badkamer kraan is essentieel in elke badkamer

Een badkamer kraan is een veel gebruikt element in de badkamer. Het is dus belangrijk om een werkende kraan te hebben die ook lang mee gaat. Zowel voor de wastafel, de douche als het bad heb je een kraan nodig. Zorg dat deze helemaal past bij de stijl van je badkamer en je creëert een echte luxe uitstraling waar je jarenlang plezier van hebt.

Is de badkamer kraan aan vervanging toe of ben je de badkamer aan het verbouwen? Doordat er verschillende soorten, maten, merken en modellen beschikbaar zijn, is voor iedereen wel een geschikte badkamer kraan te vinden bij ons. Of dat nu een wastafel kraan is, een bad kraan of een douche kraan: bij Sieben Roermond bent u aan het juiste adres! Onze specialisten helpen u bij het vinden van de perfecte badkamer kraan.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Wastafelkraan

Wat is een wastafel nou zonder een kraan? Een wastafelkraan maakt de wastafel helemaal compleet. Er hoort dus ook echt een passende kraan bij. Er zijn verschillende kleuren en modellen beschikbaar. Zo kun je het precies afstemmen op de wastafel die je al hebt of wellicht in onze showroom hebt gespot. Bij een industriële badkamer kun je een zwarte wastafelkraan plaatsen voor een stoere uitstraling. Voor een landelijke badkamerstijl kun je kiezen voor een prachtige wastafelkraan van chroom. Dit zijn natuurlijk maar suggesties en moet je vooral kiezen voor de wastafelkraan die jou aanspreekt en die bij de badkamerstijl past. Bekijk het aanbod in onze showroom of vraag een van onze specialisten voor advies!

Douchekraan

Niets is fijner dan thuiskomen na een lange dag en te stappen onder een warme douche. Dankzij een douchekraan is dit mogelijk. Een douchekraan bestaat meestal ook uit een hoofddouche en eventueel een handdouche. Er zijn verschillende mogelijkheden hierin. Kies bijvoorbeeld voor een regendouche zodat je geniet van een grote douchekop met zachte waterstralen. Je kunt er voor kiezen om de douchekraan op de muur te plaatsen, maar er is ook een mogelijkheid om deze weg te werken in de muur voor een nette uitstraling. Ook bij een douchekraan is het belangrijk om rekening te houden met de badkamerstijl maar ook met uitstraling van de douche. Weet je nog niet zeker welke douchekraan het beste bij jouw badkamer past? Of kun je niet kiezen welke het moet worden? Vraag een van onze medewerkers om advies. Zij helpen je graag verder.

Badkraan

Als je een bad hebt in je badkamer of je wil er een plaatsen, moet je ook een passende badkraan hebben. Hierin zijn ook weer verschillende mogelijkheden en stijlen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een stoere, zwarte badkraan in een donkere badkamer of een koperen badkraan in een badkamerstijl waar lichte kleuren centraal staan. Een badkraan is een echte finishing touch en laat elk onderdeel van de badkamer samen komen. Bij Sieben Roermond vind je de badkraan die bij het bad past.

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Badkamer kraan showroom in Roermond

Laat je in onze showroom inspireren door de ingerichte badkamers. Zo ervaar je niet alleen de sfeer van de badkamer, maar kun je ook de materialen voelen. Vraag een van onze medewerkers om vrijblijvend advies. Daarnaast vind je een greep uit ons badkamer kraan aanbod in onze showroom. Loop rond, laat je inspireren en stel jouw droombadkamer samen bij Sieben Roermond!

Bezoek onze showroom!

Badkamer kraan kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben. Het is een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in Limburg. Je kunt ons, naast onze vestiging in Roermond, ook vinden in Heerlen en Kerkrade. Wij zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair- en bouwwereld. Doordat wij over een uitgebreid wagenpark beschikken, kunnen wij jouw badkamer kraan thuis afleveren. Ben jij op zoek naar een nieuwe badkamer kraan? Of heb je een vraag over een van onze andere producten? Aarzel niet en neem nu contact op of bezoek ons in Roermond!