Skip to main content

Badkamer renovatie

Toe aan een nieuwe badkamer?

Een badkamer renoveren kan een flinke klus zijn. Of het nu gaat om het vervangen van een paar tegels of het volledig transformeren van de ruimte, het is belangrijk om te weten waar je aan begint en hoe het in zijn werk gaat. We leggen je hier graag meer uit over badkamerrenovaties.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

De eerste stappen bij een badkamer renovatie

Een badkamer verbouwen begint bij het maken van een plan. Wat wil je veranderen? Welke stijl moet de badkamer krijgen? En niet onbelangrijk, wat is je budget? Het is verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. Bij Sieben Roermond hebben we badkamer renovatie specialisten in dienst die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Bij het maken van een plan is het ook belangrijk om rekening te houden met de functionaliteit van de badkamer. Zo moet er voldoende ruimte zijn om te bewegen en moet de indeling van de badkamer praktisch zijn. De wastafel moet bijvoorbeeld goed bereikbaar zijn en er moet voldoende opbergruimte zijn voor toiletartikelen en handdoeken.

Het is ook goed om te bedenken of de badkamer in de toekomst nog aangepast moet worden. Staat er in de toekomst bijvoorbeeld een gezinsuitbreiding op de planning? Dan is het handig om hier nu al rekening mee te houden. Bij Sieben Roermond kunnen onze specialisten je helpen bij het maken van een plan dat past bij jouw wensen en toekomstplannen.

De uitvoering van de badkamer renovatie

Als het plan voor de badkamer renovatie is gemaakt, kan de verbouwing beginnen. Bij een kleine renovatie kan het zijn dat je zelf aan de slag gaat. Bij een grotere renovatie is het aan te raden om professionals in te schakelen. Bij Sieben Roermond komen we jouw nieuwe badkamer graag naar volledige tevredenheid voor je installeren.

Een belangrijk onderdeel van de uitvoering is het kiezen van materialen. Hierbij is het belangrijk om niet alleen naar de uitstraling van de materialen te kijken, maar ook naar de kwaliteit en duurzaamheid ervan. Naast de materialen is ook de verlichting belangrijk bij een badkamer renovatie. Een goede verlichting zorgt voor een sfeervolle uitstraling en praktische verlichting zorgt ervoor dat je de badkamer goed kunt gebruiken. Onze specialisten kunnen je adviseren over de juiste verlichting voor jouw badkamer.

Wat kost een badkamer renovatie?

Een veelgestelde vraag bij een badkamer renovatie is: wat zijn de kosten? Helaas is het lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. Elke badkamer renovatie is namelijk maatwerk. Het hangt af van de grootte van de badkamer, welke materialen er worden gebruikt en welke werkzaamheden er moeten worden verricht. Bij Sieben Roermond kunnen we wel een offerte op maat maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Bij het opstellen van een offerte houden we rekening met jouw wensen en budget. We kijken welke werkzaamheden er moeten worden verricht en welke materialen hiervoor nodig zijn. Hierbij bieden we ook advies over de beste opties voor jouw situatie. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat we adviseren om bepaalde materialen te vervangen door alternatieven die beter passen binnen jouw budget.

We begrijpen dat het lastig kan zijn om de kosten van een badkamer renovatie in te schatten. Daarom is het belangrijk om vooraf een goed beeld te hebben van wat je wilt en wat je budget is. Onze badkamer renovatie specialisten helpen je hier graag bij. Zo kunnen we samen tot de beste oplossing komen die past bij jouw wensen en budget.

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Badkamer showroom in Roermond

Of je nu al klaar bent voor een aankoop of je nog aan het oriënteren bent in de wereld van badkamer renovaties: in onze showroom in Roermond vind je altijd up to date badkamer inspiratie. Bekijk de diverse ingerichte badkamers in onze badkamerafdeling en vraag onze verkopers vrijblijvend om advies.

Bezoek onze showroom!

Sieben Roermond: Jouw partner bij een badkamer renovatie

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in Limburg. We zijn dé specialist in keukens, badkamers en tegels. We hebben jarenlange ervaring en werken enkel met topmerken. In onze showroom in Roermond staan onze specialisten klaar om je persoonlijk advies te geven. Ben je op zoek naar een badkamer renovatie specialist? Neem dan gerust contact met ons op via onze website of kom langs in onze showroom. We helpen je graag verder.

Naast ons brede aanbod van topmerken bieden we bij Sieben Roermond ook op maat gemaakte badkamer renovaties. Hierbij staat persoonlijke aandacht voorop. We kijken naar jouw wensen en eisen en creëren zo de badkamer van jouw dromen. Onze specialisten begeleiden je gedurende het hele proces, van ontwerp tot realisatie.