Skip to main content

Douche

Een heerlijke douche doet soms wonderen.

Iedere badkamer verdient daarom een douche waarvan iedereen in huis kan genieten. Wel zo prettig als deze douche ook aansluit op de stijl van jouw badkamer en interieur. Bij Sieben Roermond vind je diverse douches en douchecabines. Voor iedere badkamer hebben we een passende douche in een passende stijl. Ook het formaat van de douche is bij ons geen probleem, we zorgen er samen voor dat hij perfect past binnen de beschikbare ruimte. Benieuwd naar ons aanbod? Bekijk hieronder enkele voorbeelden.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Voor iedere badkamer een geschikte douche

Als het op de inrichting van een badkamer en in het bijzonder op een douche aankomt, heeft iedereen andere wensen. Waar de een het wellicht prettig vindt om in een verhoogde douchebak te stappen, vindt de ander het juist fijn om zonder opstapje zo een inloopdouche in te kunnen lopen. Ook kun je kiezen uit verschillende typen douchekoppen. Kies bijvoorbeeld eens voor een regendouche en laat jezelf heerlijk overspoelen door het water. Wat voor een type douche heeft jouw voorkeur?

Heb je een kleine badkamer, maar wil je naast een douchecabine ook een bad? Wellicht is een douche bad combi dan de oplossing voor jouw badkamer. Dit type doucht bestaat uit een bad met daarin een bad kraan/douche kraan combi. Een dergelijke is vaak voorzien van een kleine, glazen douchewand. Je bespaart dus niet alleen de ruimte die je normaliter kwijt zou zijn aan een bad én een douche, je hoeft in de indeling van je badkamer ook geen rekening te houden met openslaande deuren.

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Diverse douchewanden

Als je wilt voorkomen dat de hele badkamer nat wordt tijdens het douchen, heeft jouw douche (nieuwe) wanden nodig. Hoe deze douchewanden eruit gaan zien hangt af van de indeling van je badkamer. In sommige badkamers wordt de douche tussen bestaande of niet geplaatste muren geïnstalleerd. In andere badkamers wordt de douchekraan tegen de muur gemonteerd en is het nodig om een of meerdere douchewanden te plaatsen. Bij Sieben Roermond zorgen we er graag voor dat jouw douche spetter vrij blijft. Je kunt bij ons dan ook kiezen uit diverse douchedeuren en douchewanden waarmee je jouw douchecabine kunt afwerken. Ook wanneer je op zoek bent naar badkamertegels om een douchewand mee te betegelen ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom langs in onze badkamer showroom

In onze showroom in Roermond vind je een divers aanbod aan douches en douchecabines. Je vindt er daarnaast diverse ingerichte badkamers, waardoor je een goed beeld kunt krijgen van hoe jouw droomdouche er in een ingerichte badkamer uitziet. Onze medewerkers staan klaar om je te inspireren en te helpen met het uitkiezen van een douche die bij jouw wensen past. Zien we je snel in Roermond?

Bezoek onze showroom!

Douche kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, kun je ons ook bezoeken in onze vestigingen in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair-, en bouwwereld. Dankzij ons eigen wagenpark kunnen we jouw nieuwe douche daarnaast vanuit Roermond bij jou thuis afleveren. Ben je opzoek naar een douche voor in jouw badkamer of heb je een vraag over een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!