Skip to main content

Industriële Badkamers

Iedereen heeft wel een favoriete interieurstijl, maar de stijl die de afgelopen jaren enorm in populariteit is gestegen is het industriële interieur.

Ook in een badkamer is het mogelijk om de industriële stijl te implementeren in de inrichting van de ruimte. Industriële badkamers ogen ontzettend strak en zijn vaak prachtig verlicht. Ben je helemaal fan van industriële badkamers, of ben je benieuwd of deze stijl ook iets voor jou is? Kom langs bij Sieben Roermond en laat je inspireren door onze industriële badkamers.

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Wat kenmerkt een industriële badkamer?

In een industriële badkamer kom je vaak een vaste combinatie van materialen en kleuren tegen. Het gaat in veel gevallen om robuuste materialen als hout, beton en staal. Ook wordt er vaak gekozen voor natuursteen tegels die ofwel de wand ofwel de vloer van de industriële badkamer bedekken. 

In een industrieel interieur kiest men vaak voor donkere kleuren die sterk in contrast staan met de wat lichtere kleur van bijvoorbeeld beton of hout. Met name de kleur zwart is erg populair in industriële interieurs en badkamers. Door deze donkere kleuren te combineren met mooie, warme verlichting creëer je een badkamer die perfect balanceert tussen robuust industrieel en gezellig warm. Je tanden poetsen of onder de douche stappen wordt in een industriële badkamer een heerlijk rustgevende gebeurtenis. 

Hoewel zwart staal en donker gekleurde accessoires veel voorkomen in industriële badkamers, is het ook heel gewoon om juist te kiezen voor het implementeren van wit tinten in jouw badkamer. Net als zwart breekt wit de robuuste en vaak grauwe tinten van het beton, waardoor jouw badkamer een zachtere uitstraling krijgt.

Alles voor jouw industriële badkamer

Bij Sieben Roermond kun je jouw industriële badkamer van A tot Z samenstellen. We beschikken over een ruim aanbod aan badkamermeubels en -accessoires, waardoor we altijd tot een eindresultaat komen dat helemaal past bij jouw smaak. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten badkamerkranen, badkuipen, douches en wastafels

Bekijk industriële badkamers in onze showroom

Een badkamer op een foto zien is leuk, maar jij wilt onze industriële badkamers natuurlijk ook in het echt ervaren. Gelukkig is dit mogelijk in onze showroom in Roermond! Onze showroom bestaat uit diverse ingerichte badkamers in de meest uiteenlopende stijlen. Wil je graag geadviseerd worden? Vraag dan een van onze medewerkers om hulp tijdens het ontwerpen van jouw nieuwe, industriële badkamer en laat je inspireren.

Bezoek onze showroom!

Industriële Badkamer kopen bij Sieben Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, kun je ons ook bezoeken in onze vestigingen in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair-, en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark waardoor we jouw industriële badkamer vanuit Roermond bij jou thuis afleveren. Heb je vragen over onze industriële badkamers of een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!