Skip to main content

Landelijke Badkamers

Houd jij ook zo van natuurlijke tinten en leuke speelse en sierlijke designs?

Dan ben je waarschijnlijk helemaal weg van landelijke interieurs. Ook badkamers kunnen in deze stijl ingericht worden. Het resultaat? Een prachtige en natuurlijke badkamer waar je op het einde van de dag lekker kunt genieten van een heerlijke douche of even kunt bijkomen in bad. Ben je benieuwd of een landelijke badkamer past bij jouw smaak? Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door onze landelijke badkamers!

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Wat kenmerkt een landelijke badkamer?

Een landelijke badkamer is vaak te herkennen aan enerzijds het gebruik van hout en anderzijds het gebruik van lichte en natuurlijke tinten in zowel de badkamermeubels als de vloer- en wandtegels. Vaak wordt er gekozen voor een combinatie van hout en wit, aangevuld met diverse aardse tinten. In tegenstelling tot een industriële badkamer waar veel donkere kleuren en zwart staal worden gebruikt, zie je in landelijke badkamers juist dat er vaak voor lichte tinten als RVS gekozen wordt.

Het gebruik van hout en aardetinten kan in een landelijke badkamer op verschillende manieren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen verschillende soorten hout, waarbij vooral de afwerking een belangrijke rol speelt in de look die het badkamermeubel uiteindelijk krijgt. Ook bestaat er de mogelijkheid om de bovenkant van een badkamermeubel af te werken met een stenen top, of kun je zelfs kiezen voor een natuursteen-look wasbak.

Vind jij bepaalde elementen van een landelijke badkamer mooi, maar geef je toch ook de voorkeur aan een wat uitgebreider kleurgebruik? Dan helpen wij je graag met het uitwerken van jouw eigen, unieke badkamerstijl.

Alles voor jouw landelijke badkamer

Het bepalen van een interieurstijl is natuurlijk pas stap 1. Stap 2 is het selecteren van de badkamermeubels en andere accessoires die samen jouw badkamer gaan vormen. Bij Sieben Roermond helpen we je om jouw landelijke badkamer geheel naar wens in te richten. We stellen een ontwerp van A tot Z samen en laten je daarbij kiezen uit ons ruime aanbod aan douches, badkamerkranen, wastafels en badkuipen.

Ook op zoek naar een tegelvloer of tegelwand om de landelijke stijl helemaal mee af te maken? Kijk dan eens naar onze verschillende soorten tegels of kom langs in onze showroom en bekijk ons ruime aanbod.

Bekijk landelijke badkamers in onze showroom

Een badkamer wil je kunnen voelen en ervaren voordat je een goed doordachte keuze kunt maken. Speciaal daarvoor hebben wij in onze ruime showroom in Roermond diverse kant en klare landelijke badkamers ingericht! Beleef jouw nieuwe badkamer en laat je adviseren én inspireren door een van onze specialisten!

Bezoek onze showroom!

Landelijke Badkamer kopen bij Sieben Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, kun je ons ook bezoeken in onze vestigingen in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair-, en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark waardoor we jouw landelijke badkamer vanuit Roermond bij jou thuis afleveren. Heb je vragen over onze landelijke badkamers of een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!