Skip to main content

Luxe Badkamer

Wie droomt er niet van een luxe badkamer?

Een exclusieve, luxe badkamer waar je van alle gemakken bent voorzien. Het klinkt soms te mooi om waar te zijn, maar het behoort zeker tot de mogelijkheden. Creëer een heerlijke plek om na een drukke dag tot rust te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden om een luxe badkamer te plaatsen? Kom langs bij Sieben Roermond en laat je inspireren door onze luxe badkamers.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Het interieur van een luxe badkamer

De materialen die gebruikt worden in een badkamer geven de luxueuze uitstraling. Denk hierbij aan de kleur van het materiaal en het soort materiaal. Daarnaast is het ook belangrijk om na te denken over de plaatsing van de badkamer elementen. Een douche die op gelijke hoogte als de vloer ligt geeft een luxe uitstraling. Plaats een heldere glazen wand, en de badkamer ziet er niet alleen luxe uit maar ook nog eens groter. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een zwart badkamermeubel te combineren met een mooie witte wastafel en een gouden badkamer kraan. Vaak wordt in een luxe badkamer gewerkt met donkere nuances, maar dit hoeft zeker niet altijd. Laat je eigen stijl helemaal terugkomen in je luxe badkamer. Bekijk het aanbod in onze showroom of vraag een van onze specialisten om advies.

Luxe Badkamertegels

Het is erg belangrijk om goed na te denken over de badkamertegels in een luxe badkamer. Badkamertegels zijn er namelijk in verschillende soorten, maten en vormen. Om een luxe badkamer stijl te creëren kun je bijvoorbeeld kiezen voor een marmerlook tegel of juist voor een houtlook tegel. Er zijn ook mooie mozaïektegels of visgraattegels waaruit je kan kiezen. Laat de tegels goed opvallen of zorg er juist voor dat deze helemaal wegvalt bij de stijl van de badkamer. Er zijn verschillende combinaties mogelijk. Vraag een van onze specialisten voor advies.

Alles voor een luxe badkamer

Een luxe badkamer op een foto zien is leuk, maar jij wilt deze natuurlijk ook in het echt ervaren. Dit is mogelijk in onze showroom in Roermond. In onze showroom ervaar je diverse badkamers in verschillende stijlen. Hier vind je alles voor het plaatsen van een luxe badkamer. Wil je graag geadviseerd worden? Vraag dan een van onze medewerkers om hulp tijdens het ontwerpen van jouw nieuwe, luxe badkamer en laat je inspireren.

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Luxe badkamer kopen bij Sieben Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in Limburg. Je vindt ons dan ook niet alleen in Roermond, maar ook in Kerkrade en Heerlen. Hierdoor zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en leveren jouw luxe badkamer vanuit Roermond zelf bij jou af. Heb je vragen over onze luxe badkamers of over een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!

Bezoek onze showroom!