Skip to main content

Badkamer op maat

Creëer de badkamer die past bij jouw stijl

Past een “kant-en-klare” badkamer toch nét niet helemaal binnen jouw interieurstijl? Dan kun je bij ons ook zelf je nieuwe badkamer samenstellen. Een badkamer op maat is dé oplossing wanneer je de regie over je inrichting volledig in eigen handen wilt houden. Smaken verschillen immers en hoewel standaard badkamers in alle vormen en stijlen verkrijgbaar zijn, kan het toch voorkomen dat je net wat meer van een mix van stijlen houdt. Is jouw interieurstijl niet in een kader te plaatsen? Dan helpen we je bij Sieben Roermond graag met het ontwerpen van een badkamer op maat!

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Mix jouw favoriete stijlen

Houd jij van de look van een landelijke badkamer, maar ben je ook fan van het staalgebruik in een industriële badkamer? Dan kom je tijdens het kiezen van een badkamer voor een keuze te staan: kies je voor een landelijke badkamer en laat je het staal voor wat het is, of kies je voor een industriële badkamer en neem je genoegen met het totaalplaatje dat hierbij hoort? Als je veel waarde hecht aan de uitstraling van je interieur is dit een moeilijke keuze, maar niet getreurd; als je écht niet kunt kiezen is er nog een derde optie: een badkamer op maat. Mix jouw favoriete badkamer stijlen en stel samen met onze experts jouw droombadkamer samen.

Van ontwerp tot maatwerk badkamer

In onze showroom in Roermond staan onze specialisten klaar om je te helpen met het samenstellen van jouw op maat gemaakte droombadkamer. Na jouw wensen besproken te hebben en samen een wandeling door onze showroom gemaakt te hebben, maken we een 2D model van jullie droombadkamer. We houden hierbij rekening met de afmetingen en (indien bekend) de plaatsing van leidingen en stopcontacten. Jij hebt de regie en laat ons weten welke onderdelen je graag in de badkamer terug wilt zien. Heb je tijdens de rondleiding door de showroom bijvoorbeeld een bepaalde radiator gezien die je graag in je badkamer wilt zien? Of zag je een wastafel staan die je zo leuk vond dat hij maar niet uit je gedachte kan ontsnappen? Laat het ons weten, dan nemen wij ze mee in de tekening.

Na onze afspraak gaan we bovendien aan de slag met het uitwerken van een 3D model van jouw maatwerk badkamer. Omdat we deze zorgvuldig willen uitwerken ontvang je deze na een paar dagen.

Alles voor jouw badkamer

Hoewel we een badkamer vaak als één geheel zien, zal het je verbazen uit hoeveel losse, samenwerkende elementen een badkamer eigenlijk bestaat. Naast een wastafel en douche, is een badkamer immers niet compleet zonder toilet, radiator, badkamermeubels, kraan en (als je er de ruimte voor hebt) een bad. In onze showroom vind je per element diverse varianten, waardoor we altijd wel iets hebben dat binnen jouw unieke stijl past. Ga je een deel van je badkamer verbouwen en ben je niet op zoek naar een volledige badkamer op maat? Ook voor de losse elementen kunt u bij ons terecht.

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Badkamer showroom in Roermond

Of je nu al klaar bent voor een aankoop of nog in de oriëntatiefase van je aankoop zit: kom eens langs in onze badkamer showroom in Roermond en laat je inspireren door ons verrassende aanbod en onze enthousiaste medewerkers. Bekijk de diverse ingerichte badkamers in onze badkamerafdeling en vraag onze verkopers vrijblijvend om advies.

Bezoek onze showroom!

Badkamer op maat kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in Limburg. Je vindt ons dan ook niet alleen in Roermond, maar ook in Kerkrade en Heerlen. Hierdoor zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en leveren jouw maatwerk badkamer vanuit Roermond zelf bij jou af. Heb je vragen over onze badkamers op maat of over een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!