Skip to main content

Badkamer Radiator

Er is niets lekkerder dan vanuit de douche in een verwarmde badkamer stappen.

Een badkamer radiator zorgt ervoor dat jouw badkamer perfect op temperatuur komt en heeft daarnaast ook nog een andere praktische functie. Zo kan hij naast de badkamer verwarmen ook jouw natte handdoek drogen als je hem er na het douchen overheen hangt. Badkamer radiatoren zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, maten en uitvoeringen. Kom langs in onze showroom in Roermond en bekijk ons ruime aanbod.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Verwarming op de badkamer

Een warme badkamer is vooral op een koude winteravond heerlijk. Met name wanneer je net onder de douche uitstapt of uit bad komt kan een verwarmde badkamer als een heerlijke warme omhelzing aanvoelen en we snappen dan ook volkomen dat het uitzoeken van de perfecte radiator niet iets is wat je binnen een oogwenk doet. 

Het verwarmen van een badkamer kan op diverse manieren. Heeft de badkamer een raam en wil je de ruimte onder het raam benutten door er een verwarming te hangen? Dan is een normale radiator perfect. Wil je de verwarming het liefst volledig uit beeld hebben? Dan is vloerverwarming dé oplossing voor jouw badkamer. De keuze op het gebied van badkamer verwarming en badkamer radiatoren is enorm. Wij helpen je graag met het maken van de perfecte keuze.

Handdoekradiator

Het meest gekozen type radiator is de handdoekradiator. Een handdoekradiator is een radiator die bestaat uit meerdere horizontale buizen die met een tussenruimte van enkele centimeters boven elkaar geplaatst worden. Dankzij de tussenruimte is het mogelijk om handdoeken, washandjes of kledingstukken te laten drogen aan de verwarming. Dergelijke radiatoren worden daarnaast vaak verticaal tegen de muur geplaatst. Ze staan dus niet in de weg en nemen ruimte in beslag die normaliter waarschijnlijk ongebruikt was gebleven.

Handdoek radiatoren zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en designs. De meest traditionele handdoek radiator heeft bijvoorbeeld ronde buizen, terwijl modernere modellen vaak zijn uitgerust met strakke, platte buizen. Wil je de diverse modellen bekijken en jouw favoriet kiezen? Kom dan langs in onze showroom!

Variëren met badkamertegels

Je kunt eindeloos variëren met badkamertegels. Door verschillende tegels op de wand en op de vloer te gebruiken, creëer je een unieke look die alleen jouw badkamer heeft. Je hoeft tegenwoordig ook niet meer de hele badkamer te betegelen. Een badkamer half betegelen is ook een optie. Dan leg je bijvoorbeeld alleen tegels rondom de natte zones. Gebruik grote tegels voor de vloer en kleine tegels voor wand. Zo creëer je een unieke badkamerstijl en laat je de badkamer ruimte groter uit zien. Talloze opties waardoor voor iedere badkamer de juiste tegel te vinden is.

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Badkamer showroom in Roermond

In de ruime showroom van Sieben in Roermond vind je een uitgebreid aanbod aan radiatoren, badkamermeubels en andere badkameraccessoires. Samen met een van onze deskundige medewerkers kies jij de badkamerelementen uit die het beste bij jouw smaak passen en stel je een badkamer samen die volledig aan jouw wensen voldoet. Wil je alvast wat inspiratie opdoen? kijk dan eens naar onze badkamer inspiratie en maak een afspraak voor een persoonlijke afspraak.

Bezoek onze showroom!

Badkamer radiator kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, kun je ons ook bezoeken in onze vestigingen in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair-, en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark waardoor we jouw badkamer radiator vanuit Roermond bij jou thuis afleveren. Heb je vragen over onze badkamer radiatoren of een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!