Skip to main content

Wastafels

Wat is een badkamer zonder wastafel?

Iedere ruimte in huis heeft wel een meubelstuk dat de show steelt. Een slaapkamer heeft een bed en hoewel je bij de badkamer misschien eerder aan een douche of bad denkt, is de wastafel het absolute topstuk! Zo gebruik je de wastafel niet alleen meerdere keren per dag, de ombouw van de wastafel bepaalt ook nog eens voor een groot deel de uitstraling van de badkamer.
Wastafels zijn verkrijgbaar in vele verschillende uitvoeringen. Van natuursteen tot porselein en van zwart tot wit: voor iedere badkamer is er een geschikte wastafel en wij helpen je graag op de voor jou meest geschikte versie te vinden.

Afhankelijk van de grootte van de badkamer kun je daarnaast kiezen uit wasbakken in diverse formaten. Is je badkamer knus en vind je het niet erg om met zijn tweeën voor één wastafel te staan? Dan is een normale enkele wastafel perfect. Heb je wat meer ruimte en wil je niet vechten om de kraan? Dan is een dubbele wastafel precies waar jij naar zoekt!

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Enkele wastafel

Wanneer je kiest voor een enkele wastafel, kies je voor één wastafel op je badkamer. Deze variant wordt het vaakst gekozen in kleine huishoudens, of woningen met kleine badkamers vanwege de ruimtebesparing en de vermindering in onderhoud ten opzichte van het dubbele broertje. Enkele wastafels kunnen losstaand opgehangen worden, of ingebouwd worden in een kast. Welke keuze je hier maakt hangt af van de beschikbare ruimte in je badkamer én de hoeveelheid opbergruimte die jij graag wilt in je badkamer. Twijfel je welke optie voor jou het beste is? Raadpleeg dan een van onze medewerkers, zij helpen je graag verder.

Dubbele wastafel

Vind je het maar niks om zo met zijn tweeën voor een kleine wastafel te staan en heb je de ruimte om te kiezen voor twee wastafels? Ga dan voor een dubbele wastafel! Een dubbele wastafel bestaat vaak uit een ombouw met daarin twee losse wastafels. Deze optie biedt je extra opbergruimte en voorkomt files op de badkamer. Onder de streep betekent een dubbele wasbak natuurlijk iets meer poetswerk, maar zodra je het gemak van twee wastafels ervaren hebt zul je al snel merken dat dit niet opweegt tegen het genot dat deze opzet met zich meebrengt. Weet je niet zeker of jouw badkamer groot genoeg is voor een dubbele wastafel? Laat een van onze specialisten de ruimte uittekenen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Multifunctionele wastafels

Tanden poetsen, handen wassen, je haren fatsoeneren: je doet het waarschijnlijk allemaal bij of rondom de wastafel. De wastafel, of wasbak, is wellicht wel het meest gebruikte item in de badkamer en verdient het daarom om zorgvuldig uitgekozen te worden. Of je nu gaat voor een enkele wastafel, of toch liever met zijn tweeën aan een dubbele wastafel wilt staan; Bij Sieben Roermond vind je altijd een passende wastafel!

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Badkamer showroom in Roermond

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door onze ingerichte badkamers. Ervaar, voel en beleef jouw nieuwe badkamer in levende lijve en vraag onze medewerkers vrijblijvend om advies. In onze showroom vind je daarnaast een greep uit ons wastafel aanbod. Je droombadkamer samenstellen is een eitje bij Sieben Roermond!

Bezoek onze showroom!

Wastafel kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in Limburg. Naast dat je ons kunt bezoeken in Roermond, zijn we ook te vinden in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair-, en bouwwereld. We beschikken daarnaast over een uitgebreid wagenpark waardoor we jouw wastafel vanuit Roermond bij jou thuis af kunnen leveren. Ben je opzoek naar nieuwe wastafel heb je een vraag over een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!