Skip to main content

Inspiratie bij Sieben Roermond

Een nieuwe keuken nodig? Of inspiratie nodig voor een nieuwe badkamer?

Bij Sieben Roermond is het allemaal te vinden. In onze vestiging heb je alle ruimte en tijd om te bekijken wat bij jou past en wat je precies nodig hebt om jouw droomkeuken of droombadkamer te realiseren. Bij ons vind je niet alleen een complete badkamer of keuken, maar ook losse onderdelen voor wanneer je alleen een deel van jouw keuken wilt vervangen of repareren. Wij hebben een heel uitgebreid assortiment aan badkamers, keukens en tegels. Kom langs in onze showroom in Roermond om je laten inspireren. 

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Keuken inspiratie

Het hebben van de perfecte keuken is natuurlijk wat je graag wilt, want de keuken is toch wel dé plek in huis waar je als familie veel tijd spendeert.

Dat snappen we bij Sieben Roermond, en daarom hebben we een uitgebreid aanbod aan keukens zodat iedereen zijn perfecte keuken vindt bij ons. Een leuke hoekkeuken op het oog? Of een prachtig kookeiland? Hierin geven we je graag advies wat het beste en meest praktisch is voor de grootte van jouw keuken en bekijken we samen de opties. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kookelementen zoals kookplaten en kasten. Ben je benieuwd wat voor een keukens je zoal bij ons kunt vinden? Of wil je alvast wat inspiratie opdoen? Klik dan snel verder! 

Landelijke Keuken

Industriële keuken

Hoekkeuken

Keuken Inspiratie

Badkamer inspiratie

In de badkamer wordt geleefd en daarom wil je er natuurlijk voor zorgen dat dit een ruimte is waarin je je prettig voelt en waar je optimaal kunt genieten van een lekkere warme douche.

Wil je jouw huidige badkamer aanpassen, of ben je toe aan een volledig nieuwe badkamer? Samen kijken we naar de opties en bespreken we jouw droombadkamer. Je kunt ook kiezen voor een nieuwe wastafel, want dat geeft jouw badkamer ook al een geheel nieuwe uitstraling. Ook voor losse badkamer onderdelen zoals radiators, douches en spiegels ben je bij Sieben Roermond aan het juiste adres. Toe aan een frisse dosis inspiratie? Bekijk hier alvast enkele voorbeeld badkamers! 

Industriële badkamer

Landelijke badkamer

Badkamer inspiratie

Tegel inspiratie

Bij een nieuwe badkamer of keuken hoort vaak ook een nieuwe vloer of wand. Zowel vloertegels als wandtegels van Sieben Roermond kunnen in de badkamer én in de keuken gebruikt worden. Tegels maken een ruimte echt af en het is dus belangrijk om goed te kijken naar de kleuren die gebruikt worden in de badkamer of keuken. Er zijn veel verschillende formaten, materialen en kleuren tegels beschikbaar. 

Badkamertegels moeten goed tegen vocht kunnen. Het kiezen van het juiste materiaal is dus heel belangrijk op deze plek. Je kunt een heel unieke stijl creëren door met verschillende kleuren een patroon te maken of door alleen maar lichte kleuren te gebruiken op de vloer de focus te leggen op de rest van de badkamer. Het is geheel jouw keuze, want het moet uiteindelijk jouw droombadkamer worden. 

In de keuken is een mooie uitstraling belangrijk. Het gebruik van een neutrale kleur keukentegels laat de ruimte optisch groter lijken. Het is natuurlijk ook heel leuk om de keukentegels tegen de wand te zetten en daar een leuk patroon terug te laten komen. Zo vestig je meteen de aandacht op die muur. Ook hier zijn talloze mogelijkheden en onze specialisten adviseren je graag. Laat je inspireren door deze voorbeelden.

Badkamertegels

Keukentegels

Vloertegels

Showroom Roermond

In onze showroom in Roermond kun je de verschillende keukens, badkamers en tegels zelf bekijken en ervaren.

We beschikken over een ruime keuken- en badkamerafdeling waardoor je de verschillende stijlen goed kunt bekijken en een weloverwogen keuze kunt maken over de materialen die je in huis wilt hebben. Loop door onze showroom heen en laat je inspireren. Wil je graag advies of heb je vragen over een van onze producten? Vraag het een van onze medewerkers. Zij helpen je graag met het realiseren van jouw droomkeuken of -badkamer.

Laat je inspireren in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, hebben we ook vestigingen in Kerkrade en Heerlen. Door de jaren zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en leveren jouw keuken, badkamer of tegels vanuit Roermond dan ook zelf bij jou af. 

Heb je vragen over onze badkamers, keukens of tegels?

Aarzel niet om contact op te nemen of bezoek ons in Roermond.