Skip to main content
Ben je van plan om binnenkort je badkamer te verbouwen en ben je daarom op zoek naar badkamer inspiratie?

Dan ben je bij Sieben Roermond aan het juiste adres! We beschikken niet alleen over een ruime showroom waar je inspiratie op kunt doen, ook op deze pagina vind je een ruim overzicht met inspirerende badkamers en de leukste badkamer ideeën. Scroll eens door de verschillende stijlen heen en stel jouw droombadkamer samen. 

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Diverse badkamerstijlen

Veel mensen hebben een uitgesproken voorkeur als het om een interieurstijl gaat. Hoewel er vaak gedacht wordt dat deze stijl alleen in de woonkamer terugkomt, bepaalt jouw voorkeursstijl vaak (onbewust) ook de look van de rest van jouw woning. Zo ook jouw badkamer. Om je direct te kunnen voorzien van inspiratiebeelden die bij jouw stijl passen, hebben we de bekendste badkamerstijlen voor je op een rijtje gezet.

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Industriële badkamer inspiratie

Ben jij fan van de stoere, robuuste look van een industriële badkamer? Dan kun je met deze industriële badkamer voorbeelden je geluk niet op! De vaak wat donkere kleuren en het gebruik van metaal en robuust hout geven deze badkamers een indrukwekkende look.

Landelijke badkamer inspiratie

Landelijke badkamers zijn te herkennen aan het houtgebruik en het gebruik van lichte kleurtinten. Dit zie je dan ook direct terug in de onderstaande landelijke badkamer voorbeelden. Staat jouw favoriete badkamer er tussen?

Badkamer showroom in Roermond

Heb jij jouw droombadkamer al gespot tussen onze voorbeelden? Of wil je onze badkamers in levende lijve bekijken en ervaren? Bezoek dan onze showroom in Roermond. Hier vind je niet alleen diverse badkamer voorbeelden, onze specialisten helpen je er ook graag met het vinden van jouw droombadkamer. 

Bezoek onze showroom!

Badkamer inspiratie in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast ons filiaal in Roermond zijn we ook te vinden in Kerkrade en Heerlen, waardoor we door de jaren heen uitgegroeid zijn tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en kunnen jouw nieuwe badkamer dan ook zelf bij jou afleveren. Heb je vragen over onze badkamers of over een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!