Skip to main content

Keuken Inspiratie

Diverse keukenstijlen 

Ieder huis is anders en heeft een andere stijl. Dat betekent dat ook iedereen andere wensen en dus een andere keuken voor ogen heeft. Bij Sieben Roermond hebben we in onze showroom verschillende keukenstijlen. Laat je bijvoorbeeld bij ons inspireren door een moderne keuken die heel strak is afgewerkt en neutrale kleuren heeft. Een keuken met een kookeiland  geeft een exclusieve uitstraling en biedt ruimte om ook daar samen te komen en te genieten van een hapje en een drankje. De grootte van de keuken is ook belangrijk omdat je de ruimte optimaal moet gebruiken. In een kleine ruimte past een rechte keuken heel mooi of een hoekkeuken om maximaal te genieten van de ruimte die je hebt en de stijl die jou aanspreekt volledig te laten terugkomen. Bekijk onze voorbeelden en laat je inspireren om jouw droomkeuken te creëren. 

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Industriële keuken inspiratie

Houd je juist van een industriële look? Dan is de industriële keuken echt iets voor jou. Dit robuust design is heel stijlvol en helemaal in. De combinatie van zwart en hout zorgt voor een warme en chique uitstraling. Je maakt jouw industriële keuken zo onderhoudsvriendelijk als je zelf wilt .

Landelijke keuken inspiratie

Een landelijke keuken straalt echt een warme sfeer uit. Het is een plek voor gezelligheid en samen zijn. In deze keukenstijl kun je verschillende kleuren goed combineren met moderne keukenelementen. Kies voor een stijl met zwart, wit en hout of laat wat fellere kleuren terugkomen voor de landelijke uitstraling.

Keuken showroom in Roermond

Heb jij jouw droomkeuken al gevonden tussen onze voorbeelden? Of wil je je laten inspireren in onze keuken showroom? Bezoek onze showroom in Roermond. Ervaar de verschillende keukenstijlen en laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Samen zorgen we ervoor dat jij jouw droomkeuken vindt en realiseert. 

Ben je naast een nieuwe keuken ook op zoek naar een nieuwe badkamer? Ook voor badkamer inspiratie kun je bij ons terecht.

Bezoek onze showroom!

Keuken inspiratie in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben. Wij zijn een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond kun je ons ook vinden in Kerkrade en Heerlen. We zijn door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en kunnen jouw nieuwe keuken dan ook zelf bij jou afleveren. Heb je vragen over onze keukens of over een ander product? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!