Skip to main content

Aanrechtblad

Een aanrechtblad bepaalt niet alleen voor een groot deel de look van jouw keuken, het is ook de plek in de keuken die je het dagelijks het vaakst gebruikt.

Of het nu is om te koken, om de afwas te doen of om te pronken met voorraadpotten vol lekkernijen; het aanrechtblad is de hoofdrolspeler in iedere keuken en verdient daarom éxtra aandacht. Het kiezen van hét perfecte aanrechtblad is dan ook makkelijker gezegd dan gedaan, maar onze medewerkers staan klaar om je te helpen tijdens jouw zoektocht!

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Aanrechtbladen in diverse formaten

Wanneer je kookt is het prettig om over veel ruimte te kunnen beschikken. Een kookeiland is hiervoor de perfecte oplossing, al is die niet geschikt voor iedere keuken. Toch is het ook in een kleine keuken mogelijk om voldoende werkoppervlak te creëren. Door goed na te denken over het formaat van het aanrechtblad kun je zelfs in de kleinste keukens zorgen voor genoeg werkruimte. Houd je er bijvoorbeeld van om uitgebreid te koken en heb je veel ruimte nodig om alle ingrediënten voor te kunnen bereiden? Kies dan voor een diep aanrechtblad.
Naast de diepte is ook de hoogte van het aanrecht belangrijk. Een te hoog of te laag aanrecht kan leiden tot een verkeerde houding. Wanneer je goed nadenkt over de hoogte en diverse formaten uitprobeert, kun je dit eenvoudig voorkomen.

Voor welke materiaal kies jij?

Naast het formaat speelt de materiaalkeuze voor het aanrechtblad een grote rol in hoe jouw keuken er uiteindelijk uit komt te zien. De uiteindelijke materiaalkeuze komt in de meeste gevallen neer op jouw persoonlijke voorkeur en de stijl die jij voor de keuken voor ogen hebt. In een landelijke keuken zien we bijvoorbeeld vaak aanrechtbladen van diverse houtsoorten terug, terwijl industriële keukens zich vaak kenmerken door de strakke betonnen keukenbladen. Ook keukenbladen van graniet en kunststof zijn nog altijd ontzettend populair. Twijfel je nog tussen bepaalde materialen? Onze specialisten adviseren je graag.

Alles voor jouw droomkeuken

Met alleen een aanrechtblad ben je er nog niet, je wilt natuurlijk een complete keuken die van alle gemakken voorzien is. Bij Sieben Roermond vind je daarom niet alleen aanrechtbladen, maar alles wat je nodig hebt om jouw droomkeuken in te richten. Van complete kant-en-klaar keukens tot een maatwerk keuken die volledig door jou samengesteld wordt; we beschikken over alle ingrediënten om tot het perfecte eindresultaat te komen. Klik alvast eens door onze categorieën heen en bekijk bijvoorbeeld onze keukenkranen of kookplaten.

Ook inspiratie voor de keuken nodig?

Neem een kijkje op onze keuken inspiratie pagina!

Vind het perfecte aanrechtblad in onze showroom

Misschien heb je al een bepaalde voorkeur voor een materiaal of ben je er al helemaal over uit hoe breed en diep jouw nieuwe aanrechtblad moet zijn. Toch kan het fijn zijn om het materiaal nog even in levende lijve te bekijken én voelen. In onze showroom liggen daarom verschillende keukenbladen klaar om goedgekeurd te worden voor jouw keuken!
Ook wanneer je graag persoonlijk geholpen wilt worden door een van onze experts kun je in onze showroom in Roermond terecht voor maatwerk advies en een uitgebreide tour langs al onze ingerichte inspiratie keukens. Wanneer mogen we jou ontvangen?

Bezoek onze showroom!

Aanrechtblad kopen bij Sieben Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben. Wij zijn een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast ons filiaal in Roermond kun je ons ook vinden in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en kunnen jouw nieuwe aanrechtblad dan ook zelf bij jou afleveren. Heb je vragen over een keukenblad of over een van onze andere producten? Aarzel niet een neem contact op of bezoek ons in Roermond!