Skip to main content

Hoekkeuken

Keukens zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

De keuken moet aansluiten op de beschikbare ruimte, dus wanneer er een hoek in de ruimte zit is een hoekkeuken dé optie voor jou! Hoekkeukens bieden veel praktische oplossingen voor problemen die je in de keuken tegenkomt. Veel opbergruimte, een ruim keukenblad én voldoende beweegruimte maken de hoekkeuken zeer geliefd bij thuiskoks.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Grote en kleine hoekkeukens

Ongeacht of je een grote of kleine woning hebt: een hoekkeuken past in ieder huis of appartement. Bij Sieben Roermond ontwerpen we samen met jou een keuken die volledig past binnen het door jou opgegeven oppervlakte. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en kijken we wat er budget technisch gezien mogelijk is. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van bouw en interieur. Samen met jouw komen zij altijd tot een passende oplossing.

Ook inspiratie voor de keuken nodig?

Neem een kijkje op onze keuken inspiratie pagina!

Hoekkasten voor in de keuken

Wanneer je het oppervlakte en de opbergruimte van een hoekkeuken optimaal wilt benutten, is een hoekkast dé oplossing. Een hoekkast wordt vaak hangend boven of onder het aanrechtblad geplaatst en bevat meestal een draaiplateau. Op dit draaiplateau kun je al je potten, pannen en ander keukengerei kwijt, waardoor er in de rest van de keuken genoeg plek is voor een ladeblok, oven, koelkast of vaatwasser.

Hoekkeuken mét kookeiland

Wil je graag een hoekkeuken, maar heb je jouw ogen ook laten vallen op een kookeiland? Deze twee zijn perfect te combineren! Dankzij het kookeiland breid je het werkoppervlakte van jouw keuken aanzienlijk uit en creëer je meer beweegruimte. Het is zelfs mogelijk om de kookplaat of wasbak op het eiland te plaatsen, waardoor je in de hoekkeuken nog ruimte vrij houdt voor het bereiden van maaltijden.

Hoekkeuken in Roermond

Ben je op zoek naar een hoekkeuken en wil jij je laten inspireren en adviseren? Kom langs in onze showroom in Roermond! In onze showroom vind je diverse keukenstijlen en laat jij je vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Samen realiseren we de perfecte hoek keuken voor jouw woning.

Bezoek onze showroom in Roermond!

Keukeninspiratie in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben. Wij zijn een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast ons filiaal in Roermond kun je ons ook vinden in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en kunnen jouw nieuwe hoekkeuken dan ook zelf bij jou afleveren. Heb je vragen over een hoekkeuken of over een van onze andere producten? Aarzel niet een neem contact op of bezoek ons in Roermond!