Skip to main content

Industriële keuken

Als je op zoek bent naar een keukenstijl die modern, functioneel en stijlvol is, dan is een industriële keuken wellicht iets voor jou.

Industriële keukens hebben hun oorsprong in oude fabrieken en lofts, waar functionaliteit en robuustheid belangrijker waren dan esthetiek. Tegenwoordig zijn industriële keukens populair in moderne woningen vanwege hun minimalistische uitstraling, strakke lijnen en hoogwaardige materialen. Op deze pagina vind je inspiratie, tips en informatie over industriële keukens, waardoor je kunt ontdekken of deze stijl bij jouw persoonlijke voorkeur en levensstijl past. Bij Sieben Roermond helpen we je om een industriële keuken te vinden die bij jou en het interieur past. Kom eens langs in onze showroom in Roermond en ervaar alvast hoe het is om in een industriële keuken te staan!

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Kleur mogelijkheden van industriële keuken

De kleurkeuze bij een industriële keuken kan heel divers zijn. Zwart en grijs zijn de kleuren die het vaakst terug te zien zijn in een industriële keuken. Dit komt doordat deze kleuren zorgen voor een stoere uitstraling. Doe hier alvast keukeninspiratie op.

Ook inspiratie voor de keuken nodig?

Neem een kijkje op onze keuken inspiratie pagina!

Zwarte industriële keuken

Een zwarte industriele keuken is een populaire keukenstijl. De zwarte kleur zorgt voor een stoere uitstraling en een natuurlijk effect. Het zwart kun je laten terugkomen in de keukenkasten of het aanrechtblad, maar ook in de verschillende keukenelementen. Gebruik maken van andere donkere kleuren zoals bruin en donkergroen zijn ook mogelijk. Deze donkere kleuren sluiten ook goed aan bij het stoere effect dat je met een industriële keuken creëert.

Grijze industriële keuken

Er zijn verschillende opties met een grijze industriële keuken. Een lichtgrijze keukenstijl is een optie om een iets neutraler effect te creëren. Deze kleur is natuurlijk niet zo hard dan zwart waardoor de ruimte van de keuken groter lijkt. Donkergrijs is daarentegen wel weer iets donkerder om toch dat stoere, robuuste effect terug te laten komen. Een grijze industriële keuken biedt veel mogelijkheden in de keuken en is een goede optie als je geen zwarte keuken wilt. Tegelijkertijd wordt de stoere uitstraling van de keuken toch behouden.

Materialen in een industriële keuken

Zoals in elke keuken, kun je ook in een industriële keuken gebruik maken van veel verschillende soorten materialen. Een houten industriële keuken wordt vaak gezien in combinatie met zwarte keukenelementen zoals een zwarte kraan of met een zwarte aanrecht. Door het hout creëer je meteen de ruwe randen en robuuste afwerking van de keuken zodat je een echte industriële keuken hebt. Daarnaast zorgt hout ook nog voor extra sfeer.

In een industriële keuken zie je vaak ook afwerkingen met RVS en betonlook. Kies bijvoorbeeld voor een RVS achterwand, een betonlook of RVS keukenblad of RVS handgrepen. Dit zorgt voor een extra stoere look in de industriële keuken. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat je hier alvast inspireren of bezoek onze keukenshowroom in Roermond.

Keukenshowroom in Roermond

In onze keukenshowroom in Roermond vind je industriële keukens van de beste leveranciers. Daarnaast beschikken we over een ruime keukenafdeling, wat ons in staat stelt om nog meer verschillende keukenstijlen uit te lichten. Loop eens door onze showroom heen en laat je inspireren door onze industriële keukens en andere stijlen. Wil je graag persoonlijk geadviseerd worden of heb je een vraag over een van onze industriële keukens? Vraag dan gerust een van onze medewerkers vrijblijvend om advies. Samen realiseren we jouw droomkeuken.

Bezoek onze showroom!

Industriële Keuken kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, kun je ons ook bezoeken in onze vestigingen in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair-, en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark waardoor we jouw badkamertegels vanuit Roermond bij jouw thuis afleveren. Heb je vragen over onze badkamertegels of een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!