Skip to main content

Keuken op maat

Een keuken op maat: laat jouw wensen en visie realiteit worden.

Een standaard keuken voldoet vaak niet aan alle wensen. Een keuken op maat is dan de perfecte oplossing zodat je precies de keuken kan samenstellen in de gewenste kleuren, afmetingen en materialen. Zo kun je er echt een persoonlijke draai aan geven terwijl je ook rekening houdt met jouw budget. Bij Sieben Roermond helpen we je om een keuken op maat te realiseren die bij jou past. Kom langs in onze showroom in Roermond, doe keuken inspiratie op en krijg alvast een voorproefje van de verschillende keukenstijlen. Onze medewerkers adviseren en bekijken graag de mogelijkheden om de wensen van jouw keuken op maat te vervullen.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Soort keuken op maat

Er zijn verschillende soorten keukens die je op maat kan laten maken. Denk hierbij aan een hoekkeuken of een rechte keuken. Je kunt er zelfs voor kiezen om een keuken te realiseren met een kookeiland. Er zijn veel verschillende soorten keukens die je helemaal op maat kan laten maken. Je kunt elk onderdeel van je keuken zelfs kiezen zodat het echt persoonlijk is en helemaal aansluit op jouw wensen.

Keukenblad op maat

Bij de aanschaf van een keukenblad op maat is het belangrijk om je eerst te oriënteren op de beschikbare materialen. De verschillende materialen die je kunt kiezen voor jouw aanrechtblad vergen ook verschillend onderhoud. Daarnaast heeft elk materiaal ook een andere uitstraling. Afhankelijk van je wensen kun je kijken welk materiaal het beste past bij de keukenstijl maar ook bij de rest van het interieur. Het is een onderdeel van de keuken die je niet snel vervangt, dus je moet er zeker over nagedacht hebben. Bij Sieben Roermond denken we hierover mee en bekijken we de opties die je hebt om een keukenblad op maat in jouw keuken te plaatsen. 

Voordelen van keuken op maat

Een keuken op maat heeft natuurlijk als grootste voordeel dat je precies de keuken kan samenstellen die jij wilt. Daarnaast kun je een keuken op maat precies afstemmen op jouw behoeftes en wensen. Denk hierbij aan de hoogte van het keukenblad of de materialen die terugkomen in de rest van het interieur. Ook is het dan mogelijk om de keukenkasten weg te werken in de muur en te zorgen voor extra opbergplek. Er zijn dus veel voordelen aan het plaatsen van een keuken op maat. Samen creëren we de keuken die aan al jouw wensen voldoet.

Ook inspiratie voor de keuken nodig?

Neem een kijkje op onze keuken inspiratie pagina!

Keukenshowroom in Roermond

In onze keukenshowroom in Roermond kun je inspiratie opdoen om jouw keuken op maat zelf samen te stellen. Bekijk de ruime keukenafdeling en de mogelijkheden om de keukenstijl te laten aansluiten op de rest van het interieur. Loop rustig door onze showroom heen en laat je inspireren door onze beschikbare keukens. Vraag een van onze specialisten voor de mogelijkheden om je eigen keuken samen te stellen. Zij adviseren je graag zodat we samen jouw droomkeuken realiseren.

Bezoek onze showroom!

Keuken op maat kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast het filiaal in Roermond vind je ons ook in Kerkrade en Heerlen. Hierdoor zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en leveren jouw keuken op maat vanuit Roermond dan ook zelf bij jou af. Heb je vragen over onze keukens op maat of over een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!