Skip to main content

Keukenkasten

Wat is een keuken zonder kasten?

Keukenkasten vormen de basis van iedere keuken en bieden je alle ruimte die je nodig hebt om al je apparatuur, pannen en ingrediënten in te bewaren. Het aanbod is reuze en er is gelukkig altijd wel een keukenkast te vinden die past bij jouw wensen. Ben je op zoek naar inspiratie, of wil je graag samen met een van onze experts de keukenkasten vinden die bij jouw smaak passen? Kom dan langs bij Sieben Roermond!

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Het juiste formaat keukenkast

De hoeveelheid kasten die je in jouw keuken kunt plaatsen hangt af van zowel het keukenoppervlak als de hoeveelheid apparatuur die jij in je keuken terug wilt zien. Ook de hoogte van de keuken speelt een grote rol in het vinden van het juiste formaat. Hoe hoger de keuken, hoe hoger de kast. Grote kasten staan gelijk aan veel opbergruimte en zijn dus perfect wanneer je veel keukenapparaten op wilt bergen of een ruime voorraadkast in de keuken wilt.

Wil je een keuken met veel kasten, maar tegelijkertijd ook beschikken over voldoende aanrecht oppervlak? Dan is een kookeiland, indien je er de ruimte voor hebt, de perfecte oplossing!

Voor welke afwerking kies jij?

Keukenkasten zijn op diverse manieren af te werken en daarmee voor iedereen naar wens te maken. Houd je van strak en wil je het liefst zo min mogelijk handvaten of grepen zien? Dan zijn keukenkasten met een push-to-open systeem perfect voor jou. Wil jij wel graag kasten met vaste handgrepen? Dan is de keuze wat betreft grepen reuze!

Ook als het op de look van de kasten aankomt kun je kiezen voor de meest uiteenlopende kleuren en designs. Van houtkleurig tot een steen- of beton-look, we vinden altijd wel een design dat voldoet aan jouw wensen.

Alles voor een complete keuken

Of je nu alleen je keukenkasten wilt vervangen of toch denkt aan een compleet nieuwe keuken; bij Sieben Roermond ben je altijd aan het juiste adres. Naast keukenkasten vind je bij ons een ruim aanbod aan keukenkranen, kookplaten en aanrechtbladen. In onze showroom helpt een van onze medewerkers je met deze elementen jouw droomkeuken samen te stellen.

Ook wanneer je op zoek bent naar een volledig ingerichte, kant-en-klare keuken vind je bij ons een geschikte kandidaat. We beschikken over een ruim aanbod aan keukens van de beste merken.

Ook inspiratie voor de keuken nodig?

Neem een kijkje op onze keuken inspiratie pagina!

Keukenshowroom in Roermond

In onze keukenshowroom in Roermond vind je diverse ruim ingerichte keukens. In deze keukens bekijk je diverse keukenkasten van binnen en buiten en zie je voorbeelden die je laten zien hoe je de keukenkasten en overige keukenapparatuur naadloos met elkaar kunt verbinden. Vind je het fijn om tijdens het kiezen van een keukenkast geadviseerd te worden door een van onze specialisten? Vraag ze dan gerust om vrijblijvend advies, of plan een afspraak in. Samen vinden de perfecte kast voor jouw keuken.

Bezoek onze showroom!

Keukenkast kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast ons filiaal in Roermond zijn we ook te vinden in Kerkrade en Heerlen, waardoor we door de jaren heen uitgegroeid zijn tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en leveren jouw nieuwe keukenkasten vanuit Roermond dan ook zelf bij jou af. Heb je vragen over een keukenkast of over een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!