Skip to main content

Kookeiland

Een kookeiland geeft een luxe uitstraling aan de keuken.

Het eiland staat los van de rest van de keuken en zorgt voor meer ruimte doordat je extra keuken kasten of lades er onder kunt plaatsen. Ook de kookplaat of de spoelbak kun je op een kookeiland plaatsen: je kunt het volledig aankleden en gebruiken zoals jij het wilt. Een kookeiland kan in bijna iedere keuken geplaatst worden. Voor een kleine keuken kies je voor een wat kleiner kookeiland terwijl je in een grotere keuken een groter kookeiland plaatst. Voor iedere keuken bestaat er wel een kookeiland. Bekijk hier voorbeelden en laat je inspireren.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Diverse stijlen voor een kookeiland

Je keuken kies je in een stijl die jij leuk vind, en dat geldt ook voor een kookeiland. Kies voor de stijl die jou aanspreekt. Kies voor een kookeiland met een spoelbak of kookplaat zodat je de ruimte optimaal kan gebruiken. Er zijn talloze mogelijkheden. Bekijk hier de mogelijkheden en doe inspiratie op.

Ook inspiratie voor de keuken nodig?

Neem een kijkje op onze keuken inspiratie pagina!

Materialen voor een kookeiland

Een kookeiland kan van verschillende materialen worden gemaakt waardoor het helemaal aangepast wordt aan jouw wensen. Kies voor een kookeiland met een marmeren of granieten blad voor die exclusieve uitstraling. Een industriële keuken met een kookeiland gemaakt van hout en zwart zorgt voor een warme uitstraling. Het gebruik van accessoires laat het materiaal voor zich spreken, zodat je een ruimte creëert waar je graag samen komt. Bekijk deze voorbeeld eens en laat je inspireren.

Grootte van een kookeiland

In bijna elke keuken past een kookeiland. Zo creëer je een echte open keuken waardoor je precies kunt zien wat bijvoorbeeld in de woonkamer gebeurd. Zo ben je er altijd bij als je vrienden langskomen voor een drankje, ongeacht hoe groot jouw keuken is. Maak bij een groter kookeiland bijvoorbeeld een bar zodat je altijd samen kookt. Of kies in een kleine ruimte voor een kleiner kookeiland met een kookplaat zodat je de beschikbare ruimte optimaal kunt gebruiken. Liever de kookplaat ergens anders vanwege de afzuiging? Plaats een kraan om de ruimte toch maximaal te blijven gebruiken. Laat je inspireren door kleine en grote kookeilanden om te zien hoe je de ruimte optimaal gebruikt en toch een luxe uitstraling geeft aan jouw keuken.

Kookeiland in Roermond

Heb jij het kookeiland gevonden dat jij graag bij jou thuis wil hebben? Of wil je je laten inspireren in onze showroom? Bezoek onze vestiging in Roermond. Ervaar de verschillende stijlen en laat je vrijblijvend adviseren door onze specialisten. Samen zorgen we ervoor dat jij het perfecte kookeiland vindt voor jouw droomkeuken.

Bezoek onze showroom in Roermond!

Kookeiland inspiratie in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben. Wij zijn een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast ons filiaal in Roermond kun je ons ook vinden in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en kunnen jouw nieuwe kookeiland dan ook zelf bij jou afleveren. Heb je vragen over een kookeiland of over een van onze andere producten? Aarzel niet een neem contact op of bezoek ons in Roermond!