Skip to main content

Landelijke keuken

Landelijke keukens nemen toe in populariteit.

Door de sfeer die deze keukenstijl uitstraalt, voel je je meteen thuis. Dit komt mede door het warme karakter, de unieke afwerking en het gebruik van ingetogen kleuren. Maak daarnaast gebruik van mooie, opvallende accessoires en je hebt een aparte, landelijke keuken waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Bij Sieben Roermond helpen we je om een landelijke keuken te vinden die bij jou past. Kom eens langs in onze showroom in Roermond en krijg een voorproefje hoe het is om in een landelijke keuken te staan!

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Stijlen voor Landelijke Keukens

Er zijn verschillende stijlen die je kunt kiezen voor een landelijke keuken. Door de beschikbaarheid van verschillende materialen kun je dus echt kiezen wat het beste bij jou en de rest van het interieur past. Laat je hier alvast inspireren door verschillende landelijke keukens.

Ook inspiratie voor de keuken nodig?

Neem een kijkje op onze keuken inspiratie pagina!

Stoere, Landelijke Keuken

In een stoere, landelijke keuken wordt veel gebruik gemaakt van hout in combinatie met zwarte of witte keukenelementen. Kies bijvoorbeeld voor alleen maar zwarte keukenelementen zoals een zwarte kraan en zwart aanrecht. Dit zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling, mede doordat het afgewerkt is met hout waardoor het vaak niet glad uitziet. Daarnaast is deze stijl ook nog eens tijdloos, dus het blijft een keuken die altijd hip is.

Moderne, Landelijke Keuken

Vaak wordt gedacht aan authentiek en ouderwets als er gesproken wordt over een landelijke keuken. Echter kan deze ook echt wel modern zijn. In een moderne, landelijke keuken wordt gebruik gemaakt van natuurlijk materiaal in combinatie met moderne keukenelementen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van materiaal in een neutrale, landelijke kleur met een moderne kookplaat en kraan. Dit creëert een strakke look . Door de verschillende mogelijkheden die je hebt met een moderne, landelijke keuken geeft het jou de kans om jouw droomkeuken te realiseren. Laat je alvast inspireren door deze voorbeelden.

Klassieke, Landelijke Keuken

Een klassieke, landelijke keuken is een plek om samen te komen. Ook in deze keukenstijl wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen waardoor er een warme, huiselijke sfeer wordt gecreëerd. Een klassieke, landelijk keuken wordt gekenmerkt door het gebruik van klassieke keukenelementen. Denk aan een klassieke kraan of een kast met klassieke handvaten. Gebruik daarnaast warme tinten om dat knusse gevoel van de keuken te behouden en het een plek te maken waar samen komen centraal staat. Bekijk hier alvast enkele voorbeelden van een klassieke, landelijke keuken.

Keukenshowroom in Roermond

In onze keukenshowroom in Roermond vind je de meest unieke, landelijke keukens van de beste leveranciers. Daarnaast beschikken we over een ruime keukenafdeling, wat ons in staat stelt om nog meer verschillende keukenstijlen uit te lichten. Loop eens door onze showroom heen en laat je inspireren door onze landelijke keukens en andere stijlen. Wil je graag persoonlijk geadviseerd worden of heb je een vraag over een van onze landelijke keukens? Vraag dan gerust een van onze medewerkers vrijblijvend om advies. Samen realiseren we jouw droomkeuken.

Bezoek onze showroom!

Landelijke keuken kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast ons filiaal in Roermond zijn we ook te vinden in Kerkrade en Heerlen, waardoor we door de jaren heen uitgegroeid zijn tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en leveren jouw landelijke keuken vanuit Roermond dan ook zelf bij jou af. Heb je vragen over onze landelijke keukens of over een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!