Skip to main content

Rechte keuken

Er zijn veel verschillende soorten keukens beschikbaar.

Afhankelijk van de beschikbare keukenruimte, kies je een passende keuken. Wil je een nieuwe keuken plaatsen en heb je een kleine rechte ruimte voor de keuken? Dan is de rechte keuken wellicht een goede keuze. Het neemt niet te veel ruimte in beslag en is voordeliger. Een rechte keuken kan geplaatst worden in vrijwel elke ruimte. Laat je hier alvast inspireren door een kleine greep rechte keukens die je vindt bij Sieben Roermond.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Verschillende afmetingen rechte keukens

Rechte keukens zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Zo sluit een rechte keuken aan op jouw wensen en weet je zeker dat deze past. Een rechte keuken neemt minder ruimte in beslag maar is tegelijkertijd wel functioneel. Zo maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Het aantal keukenkasten dat in de keuken past is afhankelijk van de afmeting van de rechte keuken. Hoe langer de rechte keuken, hoe meer extra kasten je kunt plaatsen. Onze specialisten adviseren je hier graag in. Samen komen we tot een passende oplossing voor jou.

Diverse stijlen rechte keukens

Het is belangrijk om goed na te denken over de keukenstijl die jij graag terug wilt zien in jouw keuken. Je kunt verschillende kanten op met een rechte keuken. Ben je op zoek naar een rustige uitstraling voor jouw keuken? Dan is een landelijke rechte keuken een mooie mogelijkheid. In deze stijl worden veel natuurlijke materialen gebruikt. Zelf kies je passende kleuren die jij in je rechte keuken wilt hebben. Heb je liever een moderne en strakke rechte keuken? Dan is een industriële stijl een mogelijkheid. Door het gebruik van hout en zwart in deze stijl ziet het er heel modern en warm uit. Een rechte keuken kun je natuurlijk zo onderhoudsvriendelijk maken als je zelf wil. Bekijk hier alvast wat inspiratie van diverse rechte keukens.

Keukeninspiratie in Roermond

Ben je op zoek naar een rechte keuken en wil jij je laten inspireren en adviseren? Bekijk onze keukeninspiratie of kom langs in onze showroom in Roermond! Hier vind je diverse rechte keuken stijlen en -afmetingen en laat jij je vrijblijvende adviseren door onze specialisten. Samen bekijken we de mogelijkheden voor de perfecte rechte keuken voor bij jou thuis.

Bezoek onze showroom in Roermond!

Rechte keuken kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, kun je ons ook bezoeken in onze vestigingen in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair-, en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark waardoor we jouw rechte keuken vanuit Roermond bij jou thuis afleveren. Heb je vragen over onze rechte keukens of een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!