Skip to main content

Over Sieben Roermond

Sieben Roermond (voorheen RBH Roermond) is hét adres in Roermond en omstreken voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe badkamer of vloer.

Bouwpartner Sieben kan ook Sieben Roermond zich baseren op de ervaring van een familiebedrijf dat al vier generaties lang een begrip is in Limburg.

Dankzij onze jarenlange ervaring en enthousiaste vakmensen verliezen wij geen enkel detail uit het oog en brengen wij samen jouw droombadkamer tot leven.

Benieuwd hoe wij te werk gaan?

LEES OVER ONZE WERKWIJZE

Onze werkwijze

Persoonlijk advies en maatwerk oplossingen staan centraal in de aanpak van Sieben Roermond. Wij snappen dat een nieuwe badkamer zorgvuldig uitgezocht dient te worden en dat de kleinste details daarbij het verschil kunnen maken.

Een badkamer  is immers de plek waar je op het einde van de dag heerlijk tot rust kunt komen. Onze specialisten staan dan ook klaar om deze belangrijke ruimtes samen met jou om te toveren tot jouw persoonlijke oases van rust en samenzijn.

Heb je in jouw badkamer te maken met bestaande leidingen of andere uitdagingen waarmee we rekening moeten houden? Dan bedenken onze vakmensen daar dankzij hun jarenlange ervaring altijd een oplossing voor. Zo kun jij jarenlang met veel plezier vooruit met jouw nieuwe badkamer.

Maak een afspraak

Persoonlijk advies en begeleiding

Tijdens het uitzoeken van een nieuwe badkamer is het vaak prettig om persoonlijk geadviseerd te worden door een enthousiaste vakman die niet alleen meedenkt in het samenstellen van jullie droombadkamer, maar ook vakkundig advies kan geven en denkt in maatwerk oplossingen. Buiten onze eigen specialisten werken wij daarnaast samen met een uitgebreid netwerk aan vakmensen die zorgen voor een naadloze installatie van jouw nieuwe badkamer. Mocht er in de toekomst iets gebeuren met jullie nieuwe badkamer? Ook dan staan onze professionals gewoon voor jullie klaar.

In zes stappen naar de perfecte badkamer

Bij het aanschaffen van een nieuwe badkamer kan veel komen kijken. Wij houden ervan om het aankoopproces zo overzichtelijk mogelijk te houden. Daarom adviseren wij je persoonlijk en werken wij vanuit deze zes stappen:

1

Laat je inspireren in onze showroom

Tijdens een bezoek aan onze showroom struin je door onze vele ingerichte badkamers om zo inspiratie op te doen voor jouw verbouwingsproject.
2

Stel je badkamer samen

Samen met een van onze specialisten stel jij jouw droombadkamer samen. Bij haast ieder project komt een stukje maatwerk kijken, dus de badkamer die jij kiest zal er waarschijnlijk iets anders uitzien dan de badkamers in onze showroom. Aan de hand van een 3d tekening laten we zien hoe jouw ruimte eruit gaat zien.
3

De aankoop

Wanneer al jouw wensen duidelijk zijn en de nieuwe badkamer volledig samengesteld is, gaan we over tot de aankoop. Wij vinden eerlijkheid belangrijk en zullen dan ook eerlijk communiceren over de prijs.
4

Wij bestellen jouw nieuwe badkamer

Vanaf het moment van aankoop nemen wij het van je over. Wij bestellen alle onderdelen en het enige wat jij hoeft te doen is uitkijken naar de dag waarop jouw badkamer geleverd wordt.
5

Bezorging en montage

Je kunt ervoor kiezen om jouw project zelf te installeren, maar onze vakmensen ontzorgen je ook met veel passie op dit gebied. Wij bezorgen de badkamer en leveren hem naar volle tevredenheid af.
6

5 Jaar garantie

Bij Sieben Roermond ontvang je vijf jaar garantie op jouw nieuwe badkamer. Mocht er binnen deze vijf jaar iets voorvallen, kun je dus voor zowel service als garantie bij ons terecht. Wij zijn altijd jouw aanspreekpunt.

Bezoek ons in Roermond

Onze vakmensen staan altijd klaar om je te helpen met het vinden en samenstellen van jouw droombadkamer. In onze ruime showroom zijn alle woonstijlen vertegenwoordigd. We kunnen je dus veel laten zien, waardoor jij je breed kunt oriënteren en vrijwel altijd een badkamer tegenkomt die voldoet aan jouw wensen.

Wil je er zeker van zijn dat onze adviseurs alle tijd hebben om je te woord te kunnen staan? Of is de keuze al op een bepaald soort badkamer gevallen en ben je op zoek naar advies op maat? Plan dan een afspraak in.