Skip to main content

Onze showroom

Ben je op zoek naar een nieuwe badkamer? Laat je inspireren door de 2.000m² grote showroom van Sieben Roermond!

Bij Sieben staan we klaar om jouw interieurdromen waar te maken.

Stap gerust eens binnen en bekijk onze vele ingerichte badkamers en andere woonruimtes. Laat je adviseren door een van onze specialisten en stel samen jouw droominterieur samen.

Op zoek naar een nieuwe badkamer of vloer?

BEZOEK ONS IN ROERMOND

Badkamers van topkwaliteit

Bij Sieben selecteren we onze producten zeer zorgvuldig. Hierdoor krijg je altijd een kwalitatief interieur dat volledig is afgestemd op de beschikbare ruimte én past bij jouw gezinssituatie en budget.

Je wilt natuurlijk lang plezier hebben van jouw nieuwe badkamer. Daarom helpen onze specialisten jou met het samenstellen van een badkamer die niet alleen qua design voldoet aan jouw wensen, maar die kwalitatief én functioneel ook goed in elkaar zit. Dankzij hun vakkennis, oog voor detail en creatieve blik weten ze altijd een oplossing te bedenken waarin al jouw wensen en behoeften terugkomen.

Maak een afspraak

Altijd een passende stijl

Wanneer je door onze ruime showroom heen loopt, kom je diverse woonstijlen tegen. Van een industriële badkamer tot een uitgebreid aanbod aan wand-, en vloertegels: iedere stijl is in onze showroom vertegenwoordigd. Heb je geen uitgesproken voorkeur voor een bepaalde stijl, of wil je alle opties open houden? Onze specialisten staan altijd klaar om je te adviseren over de vele stijlen en bekijken graag samen met jou welke stijl het beste bij jouw wensen past.

Bezoek ons in Roermond

Wil jij je ook laten inspireren door onze showroom? Bezoek ons dan in Roermond! Sieben Roermond ligt tegenover het retailpark in Roermond en is eenvoudig te bereiken via de A73 en N280.

Wil je er zeker van zijn dat onze specialisten alle tijd hebben om jou van advies te kunnen voorzien? Maak dan vrijblijvend een afspraak en bezoek ons op een moment waarop het voor jou het beste uitkomt.