Skip to main content

Onze Specialisten

Een badkamer uitzoeken doe je niet zomaar, daar komen best een aantal zaken bij kijken. Gelukkig sta je er bij Sieben Roermond niet alleen voor en helpen onze specialisten je graag met het samenstellen én installeren van jouw nieuwe aanwinst.

Onze vakmensen hebben verstand van interieur én bouwen.

Zij zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw badkamer er perfect uit komt te zien. Bezoek onze showroom en laat je adviseren door onze enthousiaste specialisten.

Op zoek naar een nieuwe badkamer?

Kom langs bij onze specialisten!

Hoe ziet een afspraak met onze specialisten eruit?

Heb je een afspraak gemaakt? Dan kun je direct terecht bij een van onze adviseurs. Tijdens deze eerste afspraak nemen we samen jouw wensen en voorkeuren door, om zo een beeld te vormen van jouw droombadkamer. Om dit zo goed mogelijk te doen bestaat onze eerste afspraak uit de volgende stappen:

1

Het bespreken van jouw wensen

Samen brengen we de in te richten ruimte en jouw wensen in kaart. Dit doen we natuurlijk onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Waar we vooral benieuwd naar zijn is het beeld dat jij zelf bij een nieuwe badkamer hebt. Heb je al ideeën? Schrijf ze op!
2

Een inspiratiewandeling door onze showroom

Als we jouw wensen op papier hebben staan, maken we een ronde door onze 2.000M² grote showroom. Laat je hier inspireren door de mogelijkheden en ervaar de verschillende materialen, werkbladen, technieken en de opties in apparatuur.
3

Jouw nieuwe badkamer in 2D

Na de wandeling door de showroom heb je misschien al een helder beeld van hoe jouw badkamer eruit gaan zien. Of basis van de input die jij levert en afmetingen van de beschikbare ruimte maken we direct een 2D model. Op basis van dit bovenaanzicht krijg je een idee van hoe jouw nieuwe badkamer gaat worden.
Je krijgt de tekening direct mee naar huis. Zo kun je er thuis nog eens rustig over nadenken.
4

Ontvang een 3D tekening in je mailbox

Naast de 2D tekening ontvang je ook een 3D tekening. Omdat we deze echter zorgvuldig willen uitwerken, ontvang je deze enkele dagen na je bezoek aan de showroom per e-mail.
Deze eerste afspraak duurt gemiddeld tussen de 1,5 en 3 uur. Onze specialisten nemen uitgebreid de tijd voor het realiseren van jouw droombadkamer.

Kom bij ons langs in Roermond!

Laat je in onze showroom inspireren en adviseren door onze vakkundige specialisten. Je vindt Sieben Roermond tegenover het Retailpark in Roermond. We zijn eenvoudig te bereiken via de A73 en de N280.

 

Heb je voor je bezoek een vraag? Neem dan gerust alvast contact met ons op! Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd hebben om je persoonlijk te helpen? Plan dan voor de zekerheid alvast een afspraak in.