Skip to main content

Sanitair Roermond

Een mooie badkamer en een comfortabel toilet zijn essentieel als je jouw dag op een prettige wijze wilt starten.

Zo nu en dan raak je echter uitgekeken op je huidige interieurstijl, of bereikt het sanitair een leeftijd waarop vervangen hard nodig is. Is jouw badkamer toe aan een frisse nieuwe uitstraling? Of wil je het toilet eens onder handen nemen en ben je daarom op zoek naar nieuw sanitair om de ruimte mee aan te kleden? Sieben Roermond is dé sanitair expert van Roermond. Kom eens langs in onze showroom en laat je verrassen door ons aanbod en inspireren door onze kundige sanitair specialisten.

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Wat is sanitair?

Met het woord sanitair zal iedereen wel bekend zijn en met name mensen die in een verbouwing zitten of binnenkort gaan verbouwen zullen het begrip meer dan eens voorbij hebben horen komen. Op de exacte betekenis van sanitair komen lukt vaak echter niet zo 1,2,3. Sanitair is immers gewoon sanitair, toch? Dat ligt echter iets genuanceerder. Met sanitair bedoelen we namelijk alle in een badkamer, toilet of (zelfs) slaapkamer monteerbare artikelen die gerelateerd zijn aan water én dienen voor de persoonlijke verzorging van de eindgebruiker. Een keukenkraan zien we bijvoorbeeld niet als sanitair, ook al stroomt hier ook water doorheen.

Sanitair kopen in Roermond

Iedereen voelt zich wel aangetrokken tot een bepaalde interieurstijl.

Voor de een is dit het strakke Scandinavische design, terwijl het voor de ander wellicht meer neigt naar de fleurige Boho stijl. Sanitair vinden dat exact bij jouw voorkeursstijl past is geen eenvoudige klus; de keuze is immers reuze en je moet er ook nog eens voor zorgen dat je de juiste combinatie vindt tussen looks en comfort.

Bij Sieben Roermond staan we klaar om je te helpen met het vinden van het sanitair dat precies past bij jouw wensen en behoeften. In ons ruime assortiment aan badkamer sanitair en toilet sanitair vind je onder andere:

Douche

Bad

Toilet

Kranen

Wastafel

Kranen

Bekijk en ervaar sanitair in onze showroom

Heb je duidelijk voor ogen hoe jouw droombadkamer of toilet eruit ziet en wil je het sanitair in levende lijve ervaren? Kom dan langs in onze showroom in Roermond. In onze 2000m2 grote showroom kun je niet alleen je ogen de kost geven, je kunt ook eens komen “proefzitten”. Sanitair moet immers niet alleen het oog tevreden stellen, het moet ook comfortabel zijn en je alle gemakken bieden die je nodig hebt.

Kom langs in Roermond en laat je adviseren door onze sanitair experts!

Bezoek onze showroom!

Een compleet sanitairassortiment voor jouw woning

Naast badkamer sanitair vind je bij Sieben Roermond ook tegels en alles wat je ook maar nodig hebt om jouw woning in te richten.

Ons assortiment bestaat uit enkele topmerken die iedere badkamer of andere ruimte nét dat extra beetje stijl meegeven. Samen met een van onze medewerkers stel jij jouw nieuwe badkamer of keuken van A tot Z samen. Dit doen we op basis van vier stappen

Reserveer een moment met een van onze specialisten >

Bezoek onze sanitairwinkel in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Je kunt bij ons terecht voor badkamers, sanitair en tegels  in Roermond. We zijn ook te vinden in Kerkrade en Heerlen, waardoor we door de jaren heen uitgegroeid zijn tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair- en bouwwereld. Dankzij ons eigen wagenpark leveren wij jouw sanitair persoonlijk bij je af vanuit Roermond.

Kunnen we je ergens bij helpen?

Aarzel niet om contact  op te nemen.