Skip to main content

Tegels Roermond

Tegels kunnen net het verschil maken in een ruimte. Ben je inspiratie aan het opdoen voor nieuwe tegels in de omgeving Roermond? Neem een kijkje bij Sieben Roermond voor een ruim assortiment aan tegels.

Tegels zijn er in diverse maten, soorten, kleuren en patronen, waardoor er voor ieder wat wils bij zit. Ze kunnen een geheel nieuwe uitstraling geven aan het interieur en kunnen zowel gebruikt worden voor de vloer als voor de wand. Je kunt kiezen voor een mooie wand met een leuk patroon, of voor een luxe, neutrale badkamervloer. Bij Sieben Roermond vind je een uitgebreid aanbod aan tegels in verschillende kleuren, patronen en soorten. Kom langs in onze showroom in Roermond om het assortiment te bekijken! 

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Nieuwe tegels kopen

Het kopen van nieuwe tegels is een belangrijke beslissing, want het is natuurlijk de bedoeling dat deze voor een langere periode blijven liggen.

Het is dus belangrijk dat je niet alleen let op de kwaliteit van de tegels, maar ook naar het ontwerp. Het zou immers jammer zijn als je er alweer snel op uitgekeken raakt. Het kopen van nieuwe tegels is een echte investering, en dan zijn de details ook belangrijk zoals de stijl, uitstraling en het onderhoud. Welke stijl tegels wil je? Wil je een tegel die weinig onderhoud vereist? Er zijn veel belangrijke vragen die gesteld moeten worden bij de aankoop van nieuwe tegels. Bij Sieben Roermond snappen we dat. We begeleiden je daarom graag in het kiezen van de tegels die bij jou passen!

Badkamertegels

Vloertegels

Meer dan alleen tegels

Naast ons breed assortiment tegels kun je bij Sieben Roermond ook terecht voor een nieuwe badkamer! We hebben verschillende badkamer onderdelen in ons assortiment. Ook hierin inspireren en adviseren we je graag! Vraag naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. Sieben is dé totaalpartner voor het opknappen van jouw woning in Roermond en omstreken.

Bezoek onze showroom!

Tegel showroom in Roermond

In onze showroom kun je ons ruime assortiment aan tegels bekijken én voelen.

Van badkamertegels tot keukentegels en van vloertegels tot wandtegels: bij ons vind je ze allemaal. Door de verschillende kleuren en materialen te bekijken krijg je een betere kijk op de stijl van de tegel. Zo kun je beter bepalen of deze tegel bij jouw interieur past, of dat je liever kiest voor een meer opvallende tegel of juist een neutraler motief. We adviseren je graag om te kijken wat de perfecte tegel is om voor jou de ideale ruimte te creëren.

Badkamertegels Roermond

Elke badkamer is anders en iedere tegelvloer of -wand op die badkamers dus ook. Aan de hand van de grootte van de badkamer kun je voor grote badkamertegels kiezen of juist voor kleine. Het is daarnaast ook heel belangrijk om voor praktische tegels te kiezen aangezien de badkamer een vochtige plek in huis is. De tegels moeten goed tegen vocht en water kunnen én goed te reinigen zijn. Voor iedere badkamerstijl is er wel een tegel te vinden. Een leuk speels patroon, een ander figuur tegel, of een opvallende kleur tegel. Heel veel keuzes die gemaakt moeten worden en we snappen dat dat overweldigend kan zijn. Daarom helpen we je graag met het kiezen van de ideale badkamertegels in onze vestiging in Roermond.

Tegels kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast ons filiaal in Roermond zijn we ook te vinden in Kerkrade en Heerlen, waardoor we door de jaren heen uitgegroeid zijn tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair- en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark en leveren jouw tegels vanuit Roermond dan ook zelf bij jou af.

Heb je vragen over onze tegels of over een van onze andere producten?

Aarzel niet om contact op te nemen met Sieben Roermond.