Skip to main content

Badkamertegels

Ga je binnenkort je badkamer verbouwen?

Daar horen natuurlijk nieuwe badkamertegels bij. Bekijk het uitgebreide badkamertegel assortiment bij Sieben Roermond en laat je inspireren voor het ontwerpen van een unieke badkamerstijl. Badkamertegels zijn er voor zowel op de vloer als op een wand. Hierdoor heb je verschillende opties en is er voor iedere badkamer een passende tegel te vinden. Bekijk hier alvast een greep uit ons assortiment!

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Vloertegels in de badkamer

Tegels bepalen de uitstraling van de badkamer. Er zijn verschillende vloertegels beschikbaar bij Sieben Roermond. De juiste badkamertegel vinden hangt ook af van het design van de badkamer. Vaak zie je lichte kleuren terugkomen op de vloer als je kiest voor donkere badkamermeubels. Lichte kleuren, zoals wit en beige tegels, combineer je goed met heel veel andere kleuren. Toch op zoek naar een fellere kleur, donkere kleur of uniek patroon voor op de vloer? Ook dat behoort tot de mogelijkheden en kan de badkamer een warme en luxe uitstraling geven. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Wandtegels in de badkamer

Bij wandtegels in de badkamer is iedereen vrij om te doen wat hij voor ogen heeft. Je kunt bijvoorbeeld de vloertegels doortrekken naar de wand. Je kan er ook voor kiezen om een totaal andere tegel te gebruiken en een visgraat motief te creëren of mozaïek te gebruiken. Er zijn heel veel verschillende opties. Al een mooie badkamer (link badkamer) op het oog maar nog geen idee welke tegel je erbij wilt? Houd verschillende kleuren erbij en kijk wat jou aanspreekt. Vraag een van onze specialisten om advies. Laat je alvast inspireren door deze voorbeelden.

Variëren met badkamertegels

Je kunt eindeloos variëren met badkamertegels. Door verschillende tegels op de wand en op de vloer te gebruiken, creëer je een unieke look die alleen jouw badkamer heeft. Je hoeft tegenwoordig ook niet meer de hele badkamer te betegelen. Een badkamer half betegelen is ook een optie. Dan leg je bijvoorbeeld alleen tegels rondom de natte zones. Gebruik grote tegels voor de vloer en kleine tegels voor wand. Zo creëer je een unieke badkamerstijl en laat je de badkamer ruimte groter uit zien. Talloze opties waardoor voor iedere badkamer de juiste tegel te vinden is.

Ook inspiratie voor de badkamer nodig?

Neem een kijkje op onze badkamer inspiratie pagina!

Badkamertegels showroom in Roermond

Neem een kijkje in onze showroom in Roermond om ons uitgebreide assortiment badkamertegels te bekijken en ervaren. Daarnaast zie je ook de volledige badkamers die beschikbaar zijn en kun je je wellicht daardoor laten inspireren. Wil je graag advies of heb je vragen over onze badkamertegels? Vraag het een van onze medewerkers. Zij helpen je graag om de perfecte badkamertegels voor jou te vinden.

Bezoek onze showroom!

Badkamertegels kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, kun je ons ook bezoeken in onze vestigingen in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse sanitair-, en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark waardoor we jouw badkamertegels vanuit Roermond bij jouw thuis afleveren. Heb je vragen over onze badkamertegels of een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!