Skip to main content

Keukentegels

Een leuke avond met familie begint vaak met het voorbereiden van een lekker gerecht of hapjes in de keuken.

De keuken is een plek in huis waar je veel tijd spendeert. Het is daarom wel zo fijn als je écht blij bent met de functionaliteit én look van jouw keuken. Aandacht voor details is daarbij belangrijk. Keukentegels maken het verschil in jouw keuken. Kies je voor leuke visgraat tegels in de keuken of toch voor de hippe Marokkaanse tegels? Je hebt keuze genoeg om passende tegels te vinden voor in jouw keuken. Laat je inspireren door ons assortiment!

Behoefte aan professioneel en betrouwbaar advies op maat?

MAAK EEN AFSPRAAK!

Vloertegels in de keuken

Vaak vergeten we dat ook de keuze voor de juiste vloertegels belangrijk is. Vloertegels geven immers heel veel sfeer aan een keuken. Lichte vloertegels combineer je makkelijk met een strakke keuken maar ook met een landelijke stijl. Een robuuste tegel gaat daarentegen goed samen met een industriële look. Er zijn heel veel verschillende opties om de vloer te combineren met de keuken zodat het geheel echt samen komt. Bekijk hier enkele voorbeelden voor inspiratie.

Wandtegels in de keuken

Geef jouw keuken een exclusieve uitstraling door een mooie keukenwand te creëren met unieke tegels. Leuke hexagon tegels geven een speels effect aan de keukenwand. Je kunt met deze tegel er voor kiezen om een gedeelte van de wand te betegelen of de hele wand. Het geeft een heel leuk effect en is een echte eyecatcher. Marokkaanse tegels zijn ook leuk voor in de keuken. Door verschillende kleuren te gebruiken laat je een patroon op de keukenwand terugkomen. Zo creëer je echt een keuken die helemaal gemaakt is op basis van jouw smaak. Laat je inspireren door deze voorbeelden.

Variëren met keukentegels

Het vinden van de mooiste keukentegels is nog niet zo makkelijk. Er zijn zoveel verschillende materialen, patronen en kleuren beschikbaar, dat het nog een hele klus is om de juiste tegel te kiezen. Dan komt er ook nog de vraag of je de tegel als vloertegel wilt gebruiken of als wandtegel. Door de vele opties kun je met keukentegels leuk variëren. Kies voor visgraat tegels op de vloer en leuke Portugese tegels tegen de wand. Zo creëer je een echte unieke keuken. Je moet natuurlijk ook kijken naar de uitstraling van je keuken. De kleuren van je keukenkasten spelen ook mee in je keuze voor keukentegels, dus je moet echt over alles goed nadenken en je opties bekijken. Vraag onze specialisten om advies en laat u inspireren in onze showroom in Roermond.

Ook inspiratie voor de keuken nodig?

Neem een kijkje op onze keuken inspiratie pagina!

Keukentegels kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, kun je ons ook bezoeken in onze vestigingen in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair-, en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark waardoor we jouw tegelvloer vanuit Roermond bij jou thuis afleveren. Heb je vragen over onze vloertegels of een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!