Skip to main content

Vloertegels

Keramische tegels

Een keramische tegel is een natuurproduct dat bestaat uit een gebakken mix van klei en zand die eventueel afgewerkt is met een glazuurlaagje. Er zijn verschillende soorten keramische tegels verkrijgbaar, ieder met zijn eigen unieke kenmerken. Zo kun je onder andere terracotta tegels, cementtegels, grestegels en porcellanato tegels gebruiken in jouw woning. Keramische tegels kenmerken zich door hun hardheid, krasbestendigheid en het gemak waarmee ze te reinigen zijn. 

Natuursteen tegels

Net als keramisch tegels zijn natuursteen tegels een echt natuurproduct. Waar een keramische tegel echter gebakken wordt, komt een natuursteentegel rechtstreeks uit de natuur. Natuursteen tegels zijn populair en worden vaak gebruikt voor badkamers en toiletten. Veel voorkomende natuursteensoorten zijn bijvoorbeeld marmer, graniet, kalksteen en hardsteen. Doordat natuursteentegels direct uit de natuur komen, is iedere natuursteen vloertegel uniek.

Visgraat tegels

Een andere vloertegel die de laatste jaren erg in populariteit wint is de visgraat vloertegel. Het visgraat motief bestaat uit diverse tegels die haaks op elkaar aansluiten. Dit patroon zorgt voor een prachtig effect en is binnen iedere woonstijl toe te passen. Visgraat vloeren zijn dan ook erg populair als vloertegel voor in de keuken of woonkamer. Visgraat vloertegels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en materialen. Vraag onze specialisten gerust om advies en laat u inspireren in onze showroom in Roermond.

Houtlook tegels

Een andere vaak gekozen vloertegel is de houtlook vloertegel. Deze tegel heeft dezelfde uiterlijke kenmerken als een houten vloer, maar is een stuk makkelijker te onderhouden. Houtlook vloertegels zijn uitvoerbaar in praktisch iedere houtsoort en zijn net als de bovenstaande tegelsoorten perfect te combineren met vloerverwarming. Dit voelt heerlijk aangenaam wanneer je eroverheen loopt en is in iedere ruimte in huis toe te passen.

Vloertegel showroom in Roermond

Kom eens langs in onze showroom en neem een kijkje in ons uitgebreide tegelassortiment. Benieuwd hoe de tegelvloer eruit gaat zien in een volwaardige keuken of badkamer? Loop dan gelijk eens door onze ingerichte woonhoeken! Ons personeel staat altijd klaar om je van persoonlijk advies te voorzien.

Bezoek onze showroom!

Vloertegels kopen in Roermond

Sieben Roermond is onderdeel van Bouwpartner Sieben, een familiebedrijf dat al vier generaties lang actief is in de regio Limburg. Naast onze vestiging in Roermond, kun je ons ook bezoeken in onze vestigingen in Heerlen en Kerkrade. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde naam in de Limburgse keuken-, sanitair-, en bouwwereld. We beschikken over ons eigen wagenpark waardoor we jouw tegelvloer vanuit Roermond bij jou thuis afleveren. Heb je vragen over onze vloertegels of een van onze andere producten? Aarzel niet en neem contact op of bezoek ons in Roermond!